Strona główna
Menu
O nas
Galeria
Kontakt
Zamów online
Polski
English
Українська
Logowanie
Rejestracja
MARGHERITA
Sos pomidorowy z pomidorów Pelati San Marzano
Mozzarella fior di latte – kremowa mozzarella o jedwabistej konsystencji
Świeża bazylia
Oliwa z oliwek Extra Virgin
FRANCUSKA
Ser kozi Chèvre – delikatny, z regionu Rodan-Alpy
Brie dojrzewający – klasyczny francuski ser z Île-de-France
Saucisson de Savoie – dojrzewająca kiełbasa z Alp Sabaudzkich
Czerwona cebula świeża
Prażone orzechy włoskie
Pasta truflowa z czarną truflą
Crème fraîche śmietana z Normandii – aksamitna i kremowa
HISZPAŃSKA
Sos pomidorowy z pomidorów Pelati San Marzano
Cheddar Mature – ser dojrzewający o intensywnym aromacie
Pecorino Romano – owczy ser długo dojrzewający, Lacjum
Chorizo Español Picante – pikantna kiełbasa z regionu La Rioja
Czarne oliwki śródziemnomorskie
Kapary
MAROKAŃSKA
Aksamitny sos dyniowy, aromatyzowany gałką muszkatołową
Mozzarella fior di latte – kremowa mozzarella o jedwabistej konsystencji
Mięso wołowo–jagnięce – mieszanka premium, inspirowana kuchnią Maghrebu
Czerwona cebula confitowana
Prażone orzeszki pini
Oliwa z oliwek Extra Virgin
Crème fraîche z miętą i skórką cytrynową
NIEMIECKA
Mozzarella fior di latte – kremowa mozzarella o jedwabistej konsystencji
Parmigiano Reggiano – ser długo dojrzewający, region Emilia-Romagna
Ser Cambozola – kremowy ser pleśniowy z Bawarii
Kiełbasa biała bawarska rzemieślnicza, z regionu Górnej Bawarii
Pieczarki podsmażane na maśle klarowanym
Szczypior młody, aromatyczny
Czosnek prażony na złoto
Pesto z bazylii, suszone pomidory
Oliwa z oliwek Extra Virgin
Crème fraîche śmietanka – aksamitna i kremowa
POLSKA
Mozzarella fior di latte – kremowa mozzarella o jedwabistej konsystencji
Bekon wędzony premium – plastry z tradycyjnej wędzarni
Szynka gotowana rzemieślnicza – z polskiej wieprzowiny, wolno gotowana
Kurki leśne świeże – aromatyczne, z polskich lasów
Pieczarki podsmażane na maśle
Szczypior świeży, chrupiący
Czerwona cebula confitowana
Czerwona cebula
Śmietana kwaśna aksamitna
ARMEŃSKA
Sos pomidorowy z pomidorów Pelati San Marzano
Pasta paprykowa – gęsta, intensywna pasta nadająca delikatnej pikantności
Ormiański string cheese – jedwabiste, ciągnące się nitki sera
Mielona wołowina – Smaki Kaukazu
Pomidory całe – mięsiste, soczyste
Świeża pietruszka
Czosnek zrumieniony
Ziele angielskie mielone – korzenny akcent
Papryka słodka
Kmin rzymski – orientalne, ziemiste nuty
Sumak mielony – cytrusowa świeżość
Oliwa z oliwek Extra Virgin
WŁOSKA
Sos pomidorowy z pomidorów Pelati San Marzano
Mozzarella fior di latte – kremowa mozzarella o jedwabistej konsystencji
Pecorino Romano – owczy ser długo dojrzewający, Lacjum
Prosciutto crudo – włoska szynka dojrzewająca, region Emilia-Romagna
Rukola – świeże, pieprzne liście
Pesto genueńskie
Oliwa z oliwek Extra Virgin
Mascarpone – kremowy ser z Lombardii
WŁOSKA - BUFALLO
Sos pomidorowy z pomidorów Pelati San Marzano
Mozzarella fior di latte – kremowa mozzarella o jedwabistej konsystencji
Prosciutto crudo – włoska szynka dojrzewająca, region Emilia-Romagna
Rukola – świeże, pieprzne liście
Świeża bazylia
Pomidorki cherry, odmiany śródziemnomorskie
Oliwa z oliwek Extra Virgin
WŁOSKA - ’NDUJA
Sos pomidorowy z pomidorów Pelati San Marzano
Parmigiano Reggiano – ser długo dojrzewający, region Emilia-Romagna
Mozzarella fior di latte – kremowa mozzarella o jedwabistej konsystencji
’Nduja z Kalabrii – aksamitna, pikantna pasta z włoskiej wieprzowiny
Świeża bazylia
Pietruszka świeża, posiekana
Oliwa z oliwek Extra Virgin
GRZYBY I TRUFLE
Mozzarella fior di latte – kremowa mozzarella o jedwabistej konsystencji
Drobno siekana szalotka
Świeży tymianek – posiekany i listki
Czosnek, cienko krojony
Sos sojowy
Sól koszerna i świeżo mielony czarny pieprz
Oliwa z oliwek Extra Virgin Truflowa
HOT SOPPRESSATA
Sos pomidorowy z pomidorów Pelati , San Marzano
Mozzarella fior di latte – kremowa mozzarella o jedwabistej konsystencji
Parmigiano Reggiano – ser długo dojrzewający, region Emilia-Romagna
Soppressata pikantna lub salami premium – dojrzewające plastry o głębokim aromacie
Papryczka serrano – delikatnie pikantna, o świeżym aromacie
Świeża bazylia
Miód premium
Oliwa z oliwek Extra Virgin
Problem z ciasteczkami
Wygląda na to, że w Twojej przeglądarce ciasteczka są wyłączone lub nie działają poprawnie.
Przesuń mapę na miejsce dostawy
Niektóre pozycje w naszym menu są dostępne tylko dla osób pełnoletnich.
Czy jesteś osobą pełnoletnią?
Tak
Nie
Polityka prywatności