MARGHERITA

Image
  • Sos pomidorowy z pomidorów Pelati San Marzano
  • Mozzarella fior di latte – kremowa mozzarella o jedwabistej konsystencji
  • Świeża bazylia
  • Oliwa z oliwek Extra Virgin

FRANCUSKA

Image
  • Ser kozi Chèvre – delikatny, z regionu Rodan-Alpy
  • Brie dojrzewający – klasyczny francuski ser z Île-de-France
  • Saucisson de Savoie – dojrzewająca kiełbasa z Alp Sabaudzkich
  • Czerwona cebula świeża
  • Prażone orzechy włoskie
  • Pasta truflowa z czarną truflą
  • Crème fraîche śmietana z Normandii – aksamitna i kremowa

HISZPAŃSKA

Image
  • Sos pomidorowy z pomidorów Pelati San Marzano
  • Cheddar Mature – ser dojrzewający o intensywnym aromacie
  • Pecorino Romano – owczy ser długo dojrzewający, Lacjum
  • Chorizo Español Picante – pikantna kiełbasa z regionu La Rioja
  • Czarne oliwki śródziemnomorskie
  • Kapary

MAROKAŃSKA

Image
  • Aksamitny sos dyniowy, aromatyzowany gałką muszkatołową
  • Mozzarella fior di latte – kremowa mozzarella o jedwabistej konsystencji
  • Mięso wołowo–jagnięce – mieszanka premium, inspirowana kuchnią Maghrebu
  • Czerwona cebula confitowana
  • Prażone orzeszki pini
  • Oliwa z oliwek Extra Virgin
  • Crème fraîche z miętą i skórką cytrynową

NIEMIECKA

Image
  • Mozzarella fior di latte – kremowa mozzarella o jedwabistej konsystencji
  • Parmigiano Reggiano – ser długo dojrzewający, region Emilia-Romagna
  • Ser Cambozola – kremowy ser pleśniowy z Bawarii
  • Kiełbasa biała bawarska rzemieślnicza, z regionu Górnej Bawarii
  • Pieczarki podsmażane na maśle klarowanym
  • Szczypior młody, aromatyczny
  • Czosnek prażony na złoto
  • Pesto z bazylii, suszone pomidory
  • Oliwa z oliwek Extra Virgin
  • Crème fraîche śmietanka – aksamitna i kremowa

POLSKA

Image
  • Mozzarella fior di latte – kremowa mozzarella o jedwabistej konsystencji
  • Bekon wędzony premium – plastry z tradycyjnej wędzarni
  • Szynka gotowana rzemieślnicza – z polskiej wieprzowiny, wolno gotowana
  • Kurki leśne świeże – aromatyczne, z polskich lasów
  • Pieczarki podsmażane na maśle
  • Szczypior świeży, chrupiący
  • Czerwona cebula confitowana
  • Czerwona cebula
  • Śmietana kwaśna aksamitna

ARMEŃSKA

Image
  • Sos pomidorowy z pomidorów Pelati San Marzano
  • Pasta paprykowa – gęsta, intensywna pasta nadająca delikatnej pikantności
  • Ormiański string cheese – jedwabiste, ciągnące się nitki sera
  • Mielona wołowina – Smaki Kaukazu
  • Pomidory całe – mięsiste, soczyste
  • Świeża pietruszka
  • Czosnek zrumieniony
  • Ziele angielskie mielone – korzenny akcent
  • Papryka słodka
  • Kmin rzymski – orientalne, ziemiste nuty
  • Sumak mielony – cytrusowa świeżość
  • Oliwa z oliwek Extra Virgin

WŁOSKA

Image
  • Sos pomidorowy z pomidorów Pelati San Marzano
  • Mozzarella fior di latte – kremowa mozzarella o jedwabistej konsystencji
  • Pecorino Romano – owczy ser długo dojrzewający, Lacjum
  • Prosciutto crudo – włoska szynka dojrzewająca, region Emilia-Romagna
  • Rukola – świeże, pieprzne liście
  • Pesto genueńskie
  • Oliwa z oliwek Extra Virgin
  • Mascarpone – kremowy ser z Lombardii

WŁOSKA - BUFALLO

Image
  • Sos pomidorowy z pomidorów Pelati San Marzano
  • Mozzarella fior di latte – kremowa mozzarella o jedwabistej konsystencji
  • Prosciutto crudo – włoska szynka dojrzewająca, region Emilia-Romagna
  • Rukola – świeże, pieprzne liście
  • Świeża bazylia
  • Pomidorki cherry, odmiany śródziemnomorskie
  • Oliwa z oliwek Extra Virgin

WŁOSKA - ’NDUJA

Image
  • Sos pomidorowy z pomidorów Pelati San Marzano
  • Parmigiano Reggiano – ser długo dojrzewający, region Emilia-Romagna
  • Mozzarella fior di latte – kremowa mozzarella o jedwabistej konsystencji
  • ’Nduja z Kalabrii – aksamitna, pikantna pasta z włoskiej wieprzowiny
  • Świeża bazylia
  • Pietruszka świeża, posiekana
  • Oliwa z oliwek Extra Virgin

GRZYBY I TRUFLE

Image
  • Mozzarella fior di latte – kremowa mozzarella o jedwabistej konsystencji
  • Drobno siekana szalotka
  • Świeży tymianek – posiekany i listki
  • Czosnek, cienko krojony
  • Sos sojowy
  • Sól koszerna i świeżo mielony czarny pieprz
  • Oliwa z oliwek Extra Virgin Truflowa

HOT SOPPRESSATA

Image
  • Sos pomidorowy z pomidorów Pelati , San Marzano
  • Mozzarella fior di latte – kremowa mozzarella o jedwabistej konsystencji
  • Parmigiano Reggiano – ser długo dojrzewający, region Emilia-Romagna
  • Soppressata pikantna lub salami premium – dojrzewające plastry o głębokim aromacie
  • Papryczka serrano – delikatnie pikantna, o świeżym aromacie
  • Świeża bazylia
  • Miód premium
  • Oliwa z oliwek Extra Virgin